BRÖLLOPSLOKALEN
När Ostindiefararen 2006 begav sig till Kina, flyttade restaurang Dockside från Eriksberg där Ostindiefararen låg. Ägarna letade efter Sveriges vackraste plats för lokalen och lyckligtvis blev Björkö hamn nästa destination. Eftersom den unika platsen vid havet gjorde restaurangen speciell så tog det inte lång tid för nya gäster att hitta hit. 2009 var det dags att bygga ut och 2010 stod därför bröllopslokalen och den nya terrassen färdig. Eftersom lokalen har rättigheter går den endast att hyra tillsammans med mat och dryck. 

Skärgårdsbröllop 2015

loading...

  

BORDSPLACERING

BORDSPLACERING MOT VÄGG
Max: 122 pers
Honnör: 14 pers
Bord 1 & 2: 18 pers
Bord 3,4 & 5: 24 pers


RUNDA BORD
Max: 74 pers. Honnör: 10 pers
Runda bord: 8 st x 8 pers
Ingår ej, kostnad för dukning 2500 kr.
Borden bokas av brudparet med valfri leverantör. Hyran för borden och transport tillkommer.
Fyrkantiga bord ingår utan kostnad. 


 

BORDSPLACERING MOT PIR
Max 124 pers
Honnör: 10 pers
Bord 1, 2 & 3: 32 pers
Bord 4: 18 pers

DUKNINGEN
I standard dukning ingår, vit linneduk, champange färgad ihoprullad servett med kärat märling snöre och ljuskoppar.  Hos oss har ni även full möjlighet att hjälpa till med att dekorera på egen hand.
Vill ni att vi hjälper er att dekorera och sätta ut festprogram, namnplaceringskort och annat så fixar vi givetvis det mot en mindre arbetskostnad.

TERRASSEN
På framsidan av lokalen med endast en meter till havet och med en fantastisk utsikt ligger vår terrass.
Där står vår personal klara med ett glas bubbel när gästerna anländer efter vigseln.  Här avnjuter ni brudskålen, relaxar i våra loungemöbler och minglar under kvällen. Vår fotograf brukar ta fina och roliga bilder här innan det är dags för bröllopsmiddagen.