"" Stort Tack för en fantastisk dag på Björkö och Seaside! Kram!
Christin & Neven 28 juli 

OSLAGBAR VACKER SKÄRGÅRDSMILJÖ


Letar ni efter bröllopslokal till ert skärgårdsbröllop i Göteborgs skärgård så har ni hamnat rätt. 
Vi har Västkustens vackraste bröllopslokal! Ni hittar vår lokal på ön Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård, endast 25 minuter med bil ifrån Göteborg. Till Björkö går det bilfärja och det finns en parkering precis utanför bröllopslokalen. Vi har fantastisk vacker havsmiljö och egen brygga till bröllopsfesten. Den skärgårdsinspirerande bröllopslokalen byggdes 2010 och under dessa 11 år har vi redan anordnat runt 200 stycken bröllopsfester och uppfyllt många drömmar.
Er dröm kan också bli verklighet... På vår hemsida finner ni allt ni behöver, vi vet vad som krävs.

NÄR VILL NI HA ERT SKÄRGÅRDSBRÖLLOP?

Klicka på bilderna för att se priser och vad som ingår i våra bröllopspaket.


MED HAVET SOM UTSIKT

Vi finns vid havets E6 mellan Göteborg och Marstrand och från bröllopslokalen har ni första parkett. Se ut över skärgården från matsalen och njut av havet och idyllen. Lokalen ligger precis i hamninloppet där segelbåtar och fiskebåtar passerar med jämna mellanrum. Vår fantastiska terrass ligger endast en meter från havet, här avnjuter ni välkomstdrinken och brudskålen tillsammans med era gäster. Vi har en oslagbar miljö som gör ert bröllop till ett fantastiskt minne.NY PARTNER!

Fröken Blomma levererar alla typer av bröllopsblommor och hjälper gärna till med både leverans och i ordningställande på plats. Alla blommor köps in och hanteras speciellt för er, för att hålla högsta möjliga kvalitet."Tack för en fantastisk kväll hos er på Seaside. 
Jättegod mat, super bra service, Bästa kvällen någonsin!! Skulle inte vilja ändra på något, kvällen blev precis som vi planerade plus lite där till. Våra Engelska gäster var så imponerade och slutar inte prata om Sverige :) 
Måste också säga att från det att vi hade vårar första möte med er tills bröllopskvällen har varit väldigt proffsig, ni lät oss skräddasy våran kväll, och det är inte alla ställen som gör. (Vi tittade på många platser) Tusen tack igen!!  Kommer snart och tar ett glas vin på eran uteservering :)

Helena & Stuart 30 juli 

 

ETT STORT GRATTIS TILL ÅRETS BRUDPAR  

Natalie & Maxim, Marie & Stefan, Mattias & Hailey, Anna-Maria & Michell, Anna & Kim, Wiktoria & Dario, Christin & Neven, Lisa & Jonas, Karin & Erik, Frida & Johan, David & Lauren, Daniel & Agnes, Anna & Jonas, Andreas & Lily, Andrea & Mikael, Rebecca & Dan, Henrik & Eleonore och Lisa & Alexander.VI ÄR ERA RÅDGIVARE & INSPIRATÖRER

Med erfarenheten av både event och bröllop har vi samlat på oss mycket kontakter och kunskap.
Vid bokning av er bröllopsfest hos oss så erbjuder vi er en helhetslösning där vi lyssnar till ert behov och skräddarsyr en kväll efter vad just ni önskar.
Konsultationen är kostnadsfri och dessutom har vi i vissa fall förmånligare priser hos våra olika partners när ni bokar via oss. Vår fina lokal har blivit väldigt populär och lördagar under sommarperioden brukar som oftast bli uppbokade tidigt. Så vänta inte, kontakta oss idag för en privat visning och för att få mer information. NY PARTNER!

Hos Pour Bon kan du få vackra bröllopstårtor i olika storlekar i såväl klassika som mer nyskapande smaker. Bakade med passion och finess i deras egna tårtbageri. Läs mer här.MAGISK
VIGSELPLATS!

 

VIGSEL

Utomhus eller i kyrka? I Göteborg eller på Björkö? Ni väljer själva och vi lovar att ge er våra bästa tips på vigselplatser och kyrkor. Tänker ni er en vacker vigsel ceremoni med havet som bakgrund så har vi plastsen för er! Vi har också ett bra alternativ om vädrets makter inte är med oss..

TRANSPORT

Med båt eller buss från Göteborg till Björkö får ni både storstad och skärgårdsidyll under er fantastiska bröllopsdag. Vi hjälper er att sy ihop er dag!


Kontakta oss

Skärgårdsbröllop
Hagtornsvägen 12
475 37 Bohus-Björkö
Telefon: 0733-613299
info@skargardsbrollop.se

 


Bröllopslokalen

Seaside Björkö
Skarviksvägen 3
475 37 Bohus-Björkö